Prinsjesdag: begrotingen in kaart
Wij maken voor u een maatwerkanalyse

Elk jaar, op de traditionele 'derde dinsdag in september’ is het Prinsjesdag. Behalve dat dit een feestelijke Haagse dag vol historische gebruiken is, is het ook de dag waarop het nieuwe parlementaire jaar aanvangt. De regering en de diverse vakdepartementen presenteren dan hun verwachtingen, plannen en bijbehorende financiŽle middelen voor het volgende begrotingsjaar.

Effect op uw organisatie

De keuzes die worden gemaakt in de begrotingen kunnen grote gevolgen hebben voor uw organisatie. Nieuwe plannen worden gepresenteerd, er gaat een streep door oude plannen, budgetten worden verhoogd, verlaagd of zelfs volledig geschrapt. Tevens worden nieuwe beleidslijnen uitgezet.

Kansen en bedreigingen op maat geanalyseerd

Meines Holla & Partners brengt in een uitgebreide begrotingsanalyse de kansen en bedreigingen voor uw organisatie in kaart. De begrotingsanalyse bevat onder andere een leeswijzer met een paginaverwijzing naar de voor u belangrijke onderwerpen. Daarnaast vatten wij de belangrijkste passages per ministerie samen en duiden wij de voor u relevante ontwikkelingen in een conclusie en advies. Daarbij zetten wij het verdere politieke proces uiteen en verduidelijken wij het Haags jargon. Indien gewenst brengen wij ook in kaart waar en hoe een lobby eventueel soelaas kan bieden.

Overige diensten 

 

 

 
begrotingsanalyse
analyse begroting

Voor meer informatie over de begrotingsanalyse en bijbehorende mogelijkheden kunt u met ons contact opnemen.

Graag bepalen wij samen met u de inhoud
en omvang van de analyse.

Telefoon +31 70 362 25 52
E-mail