Political Intelligence & Monitoring

Goede en snelle informatie is fundamenteel voor de strategie van uw organisatie. Op de hoogte zijn van ontwikkelingen in de politiek én van wat er over wordt geschreven, is onontbeerlijk.
De intelligence afdeling van Meines Holla & Partners zorgt ervoor dat u precies weet wat er gebeurt en welke de relevante achtergronden daarvan zijn, zodat u nooit te laat reageert.

Met Meines Holla & Partners weet u precies wat er om u heen gebeurt en welke de meningen daarover zijn, opdat u actief kunt reageren. Of niet. 

Wat bieden wij?

E

Politieke monitoring en intelligence

E

Context bij actuele (politieke) ontwikkelingen

E

Focus op de specifieke issues die voor u belangrijk zijn

E

Géén universeel format: uw wensen staan centraal

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe de hazen in politiek Den Haag lopen. Onze political intelligence en monitoring onderscheidt zich doordat de aangeleverde informatie altijd zorgvuldig in de brede politieke context wordt geplaatst. Bovendien maken wij voor u precies inzichtelijk op welke manier de politieke ontwikkelingen uw belangen raken.

Door onze monitoring bent u altijd op de hoogte van de politiek-maatschappelijke ontwikkelingen in uw werkveld. Meines Holla & Partners monitort op continue basis al het nieuws vanuit de politiek en media dat voor u relevant is:

E

Debatten en publicaties van de Eerste en Tweede Kamer

E

Ontwikkelingen uit overheidsinstellingen, adviesorganen en denktanks

E

Ontwikkelingen in provincies of gemeenten

E

Berichtgeving in de media over uw onderwerp, de belangrijkste stakeholders of uw bedrijf

3

Individuele benadering

Maatwerk is de essentie van onze dienstlevering. Wij bieden een politieke monitor specifiek samengesteld voor u en uw bedrijf of organisatie. Geen overal op internet verkrijgbare robot search. We stellen de monitor gemeenschappelijk samen en passen hem aan naar veranderde behoeften. Heeft u vragen over wat dit precies betekent, neem contact met ons op.

Lees meer over …

Public Affairs & Lobbyen

Coaching & Training

Lobbyen Duitsland

U

Politieke analyse bij M&A

Europa & Wereldwijd netwerk