Political Intelligence & Monitoring

Een goede informatiepositie is cruciaal voor de strategie van uw organisatie. Bij het bepalen van uw beleid kunt u niet zonder een helder zicht op wat er gezegd, geschreven en voorgeschreven wordt. Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de politiek én van wat er wordt geschreven staat daarbij centraal. De intelligence afdeling van Meines Holla & Partners zorgt ervoor dat u precies weet wat er speelt, zodat u op het juiste moment kunt reageren.

Meines Holla & Partners zorgt ervoor dat u precies weet wat er speelt, zodat u op het juiste moment kunt reageren.

Wat bieden wij?

E

Politieke monitoring en intelligence

E

Context bij actuele (politieke) ontwikkelingen

E

Focus op de specifieke issues die voor u belangrijk zijn

E

Géén universeel format: uw wensen staan centraal

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe de hazen in politiek Den Haag lopen. Onze political intelligence en monitoring onderscheidt zich doordat de aangeleverde informatie altijd zorgvuldig in de brede politieke context wordt geplaatst. Bovendien maken wij voor u precies inzichtelijk op welke manier de politieke ontwikkelingen uw belangen raken.

Door onze monitoring bent u altijd op de hoogte van de politiek-maatschappelijke ontwikkelingen in uw werkveld. Meines Holla & Partners monitort op continue basis al het nieuws vanuit de politiek en media dat voor u relevant is:

E

Debatten en publicaties van de Eerste en Tweede Kamer

E

Ontwikkelingen uit overheidsinstellingen, adviesorganen en denktanks

E

Ontwikkelingen in provincies of gemeenten

E

Berichtgeving in de media over uw onderwerp, de belangrijkste stakeholders of uw bedrijf

3

Individuele benadering

Voor Meines Holla & Partners staat maatwerk centraal bij onze dienstlevering. Wij bieden een politieke monitor op maat voor uw bedrijf of organisatie en gaan daarover graag met u in gesprek. Heeft u vragen over wat Meines Holla & Partners voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over …

Public Affairs & Lobbyen

Coaching & Training

Belangenbehartiging Duitsland

U

Politieke analyse bij M&A