Meines Holla & Partners
stuurt bedrijven en organisaties door een
versplinterd politiek landschap in onzekere tijden

30 jaar aan de top in Public Affairs, Lobbying en Strategic Communication. Altijd gericht op het eindresultaat voor de opdrachtgever. Rechtmatige methoden. Transparant voor alle politiek betrokkenen. 

 

Public Affairs & Lobbyen

De keuze van het juiste actiemoment. Dat is essentieel bij belangenbehartiging in de politiek. Wilt u met de overheid, politieke spelers overleggen, maar bent u onzeker over de juiste aanpak? Moet uw belang op de politieke agenda komen, maar ontbreekt het aan voldoende gelegenheid om dat georganiseerd te krijgen? Wilt u het niet allemaal zelf doen bij het opzetten en uitvoeren van een goede strategie om overheidsbeslissingen te beïnvloeden?
Meines Holla & Partners is uw begeleider en partner.

Political Intelligence & Monitoring

Goede en snelle informatie is fundamenteel voor de strategie van uw organisatie. Op de hoogte zijn van ontwikkelingen in de politiek én van wat er over wordt geschreven, is onontbeerlijk.
De intelligence afdeling van Meines Holla & Partners zorgt ervoor dat u precies weet wat er gebeurt en welke de relevante achtergronden daarvan zijn, zodat u nooit te laat reageert. 

Lobbyen in Duitsland 

Met tientallen jaren ervaring beschikken wij over grote kennis van Duitsland, de omgangscultuur, de sterk geregionaliseerde Duitse politiek en in het immense Duitse bedrijfsleven. Meer dan welk ander Nederlands public affairs- en lobbykantoor. Meines Holla & Partners werkt met eigen mensen in Duitsland, met ons succesvolle zusterkantoor Fuchs & Cie. en met verdere partners, zoals Berlin Global Advisors en EUTOP. Voor elk probleem wordt met de opdrachtgever de aanpak en het einddoel bepaald. En vervolgens vasthoudend uitgevoerd.

Europa & Wereldwijd netwerk

Veel bedrijven hebben belangen buiten Nederland. Centrale regie is essentieel bij het gelijktijdig omgaan met verschillende politieke culturen. Voor Duitsland heeft Meines Holla & Partners eigen mensen en partnerkantoren. Voor EU/Brussel werken wij samen met Hanover Communications, in België/Luxemburg met Akkanto en in de rest van Europa en wereldwijd met door ons geselecteerde, onafhankelijke bureaus. Zij hanteren dezelfde resultaatgerichte methoden en hebben identieke, transparante normen in de omgang met politiek en bestuur. Onze opdrachtgevers hebben daarmee ook direct toegang tot de rest van Europa en tot Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika en de Golfstaten.

Strategisch aan zet sinds begin jaren ’90

Al 30 jaar behartigen wij belangen voor onze opdrachtgevers. We adviseren en begeleiden organisaties uit zowel de private als de publieke sector. Ons bureau in Nederland is gevestigd in Den Haag, in de directe omgeving van de ministeries, de Eerste Kamer, de Tweede Kamer en het kabinet: daar waar de Nederlandse wet- en regelgeving op nationaal niveau vorm krijgt.

Hoe wij te werk gaan

Meines Holla & Partners is sinds begin jaren ’90 actief in zowel Nederland als Duitsland voor (internationale) opdrachtgevers uit de private en publieke sector, daar waar politieke besluitvorming belemmerend werkt voor ondernemingsdoelstellingen.

Transparant

Doelgericht

Overzichtelijk

Creatief

Het laatste nieuws

Word jij onze nieuwe stagiair?

Word jij onze nieuwe stagiair?

Word jij onze nieuwe stagiair?Al meer dan zeventien jaar lang biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs. Dit is niet alleen een enorm leuke en leerzame ervaring,...

Lees meer
Jaarafsluiting MH&P Academy

Jaarafsluiting MH&P Academy

Den Haag, 30 juni 2022 Met een terugblik op de gegeven masterclasses en de behandeling van een fictieve casus, werd vandaag het academiejaar 2021/2022 van onze MH&P Academy afgesloten. Een succesvol en leerzaam jaar! De deelnemers kregen na afloop een cadeau om...

Lees meer