Lobby en public affairs kantoor

Lobbying en public affairs zijn de specialisaties van ons kantoor. Professionele belangenbehartiging staat daarbij centraal.
Wij adviseren en begeleiden opdrachtgevers uit de private en publieke sector en hebben de expertise in huis om met en namens hen op strategische wijze invloed uit te oefenen op politieke besluitvormers.

Toonaangevend bij public affairs en lobbying

Meines Holla & Partners is sinds 1994 actief en geldt als toonaangevend op het gebied van public affairs en lobbying.
Ons bureau in Nederland is gevestigd in Den Haag, in de directe omgeving van de ministeries, de Eerste Kamer, de Tweede Kamer en het kabinet: daar waar de Nederlandse wet- en regelgeving op nationaal niveau vorm krijgt.

Korte lijnen met de politiek

Niet alleen fysiek bevinden wij ons dicht bij het politieke hart. Binnen en buiten ons uitgebreide netwerk hebben wij veelvuldig contact met politici, bewindslieden, ambtenaren, diplomaten, wetenschappelijke instituten, platforms en media. Hierdoor kunnen we snel met de juiste contactpersonen in verbinding treden in het kader van uw belangenbehartiging.

Actief in diverse bedrijfstakken

Onze ervaring en inzet strekken zich uit over vele branches van het bedrijfsleven, maar ook gemeenten en provincies weten ons te vinden. Meer informatie vindt u op de pagina Opdrachtgevers.

Nationaal en internationaal

Ook buitenlandse organisaties kunnen te maken krijgen met de Nederlandse politiek of wet- en regelgeving. Voor hen is het des te belangrijker een lokale partner te hebben die alle politieke ins-and-outs kent en snel namens hen kan (re)ageren. Velen hebben in ons die partner gevonden.

public affairs kantoor
lobbykantoor

Voor Nederlandse opdrachtgevers in Duitsland, alsook Duitse opdrachtgevers in Nederland, hebben wij Duitsland-expertise in huis, zowel binnen ons kantoor in Den Haag als binnen ons kantoor in Berlijn. Diverse ondernemingen, instellingen en (semi-) overheidsinstanties maken hier gebruik van.

Ook bij ‘Brussel’-gerelateerde dossiers kunnen wij u ondersteunen in uw lobby en public affairs. Of het nu gaat om Eurocommissarissen, Europarlementariėrs, de Permanente Vertegenwoordiging of andere organisaties binnen het Europese speelveld, ook daar behartigen wij uw belangen en leggen wij alle contacten die nodig zijn, voor u en met u.