Duitsland Team

Ons Duitsland Team bestaat uit Rob Meines, Corina Holla, Thomas Boom en Jan Hendrik Galdiga.

Rob Meines

Rob Meines, managing partner bij Meines Holla & Partners, was zeven jaar Duitsland-correspondent van NRC Handelsblad en NOS-televisie. Hij kent daardoor alle ‘ins-and-outs’ van de Duitse politiek. Terug in Nederland bleef hij de ontwikkelingen in Duitsland continu volgen. Hij is nauw betrokken bij alle opdrachten die met Duitsland te maken hebben.

Corina Holla

Corina Holla, senior partner en directeur, heeft ruim zes jaar voor een Duits farmaceutisch concern gewerkt als Manager Corporate Communication, waarbij public affairs een grote rol speelde. Haar rijke ervaring in het bedrijfsleven komt de lobby en public affairs voor Duitse en Nederlandse opdrachtgevers zeer ten goede.

Thomas Boom

Thomas Boom, partner, besloot na drie jaar te hebben gewerkt voor een Duitse bank om te gaan studeren. Voor deze studie, Duitsland-Nederland-Kunde aan de universiteiten van Münster en Nijmegen, koos hij de afstudeerrichting politicologie. Thomas richt zich op infrastructuur, energie en postmarkt met een Duits-Nederlandse relatie. Hij is geboren en getogen in het Duits-Nederlandse grensgebied; zijn moeder is Nederlands en zijn vader is Duits.

Jan Hendrik Galdiga

Jan Hendrik Galdiga, junior consultant, werkt sinds januari 2015 bij Meines Holla & Partners. Hij ondersteunt de consultants bij diverse lobby- en public affairs-trajecten, waarbij hij zich vooral richt op Duits-Nederlandse opdrachtgevers en EU-gerelateerde onderwerpen. Jan Hendrik groeide op in het Duitse Ruhrgebied en woont en werkt sinds 2009 in Nederland. Hij studeerde European Studies en internationaal recht aan de universiteiten van Twente, Amsterdam en het Noorse Oslo.

rob meines lobbyen duitsland
corina holla duitsland lobbyist
Thomas boon duitsland lobbyist
jan hendrik galdiga trainee lobbyist duitsland

 

 
Referenties   Den Haag

Voor meer informatie over Duitsland-gerelateerde referenties kunt u contact opnemen met ons Duitsland Team.

 

E-mail: info@meinesholla.nl
Telefoon: + 31 70 3622552