Corina Holla

Managing Partner 

Corina’s zeer ruime ervaring in het bedrijfsleven is van essentieel belang voor Meines Holla & Partners, waar ze in 2005 begon. Daarnaast is ze lang actief geweest op het politieke vlak. De zakelijke ervaring en persoonlijke politieke interesse vormen een waardevolle combinatie.

Sinds 2010 is Corina mede-eigenaar van Meines Holla & Partners. 

Voorbeelden van werkzaamheden

Corina heeft onder andere opdrachtgevers in de zorgsector, de financiŽle wereld, infrastructuur, mobiliteit en telecommunicatie.

In de financiŽle sector houdt ze zich bezig met de belangen van buitenlandse investeerders, het Nederlandse investeringsklimaat en de hierop betrekking hebbende belastingmaatregelen. 

In de zorgsector behartigt Corina de belangen van grote zorgverleners, waarbij buitenlandse overheidsmaatregelen invloed hebben op de Nederlandse bedrijfsvoering. 

Ook ondersteunde ze een farmaceutisch bedrijf bij het ambtelijk en politiek mogelijk maken van grote congressen buiten Nederland. Hiertoe zijn complexe aanvragen ingediend bij Nederlandse instanties, contacten met ambassades in binnen- en buitenland gelegd, gesprekken gevoerd met bewindspersonen uit de betreffende landen en officiŽle politieke momenten georganiseerd gedurende het congres. 

Daarnaast is ze actief voor diverse gemeenten in het sociaal domein, het fysiek domein ťn op het gebied van herindelingen.