Corina Holla

Managing Partner 

Corina begon in 2005 bij Meines Holla & Partners. Haar zeer ruime ervaring in het bedrijfsleven is van essentieel belang voor het kantoor. Daarnaast is ze lang actief geweest op het politieke vlak. De zakelijke ervaring en persoonlijke politieke interesse vormen een waardevolle combinatie. Sinds 2010 is Corina mede-eigenaar van Meines Holla & Partners. Daarnaast is zij voorzitter van VNO-NCW Regio Den Haag.

Voorbeelden van werkzaamheden

Public affairs & strategische communicatie
Corina heeft een divers scala aan opdrachtgevers onder zich, waaronder opdrachtgevers uit de zorgsector, infrastructuur en mobiliteit, de financiŽle sector en telecommunicatie.

  • Bedrijfsleven
    In de financiŽle sector houdt Corina zich onder andere bezig met de belangen van buitenlandse investeerders, het Nederlandse investeringsklimaat en de hierop betrekking hebbende belastingmaatregelen. Daarnaast behartigt Corina de belangen van grote zorgverleners, waarbij buitenlandse overheidsmaatregelen invloed hebben op de Nederlandse bedrijfsvoering. Daarbij heeft zij een farmaceutisch bedrijf ondersteund bij het ambtelijk en politieke mogelijk maken van grote congressen buiten Nederland. Hiervoor is contact gelegd met ambassades in binnen- en buitenland, zijn er gesprekken gevoerd met diverse bewindspersonen uit de betreffende landen en zijn er officiŽle politieke momenten georganiseerd gedurende de congressen.

  • Overheid
    Op overheidsniveau is Corina onder andere actief voor diverse gemeenten in het sociaal domein, fysiek domein ťn op het gebied van herindelingen.