Corina Holla

Managing Partner

Corina begon in 2005 bij Meines Holla & Partners. Haar zeer ruime ervaring in het bedrijfsleven is van essentieel belang voor het kantoor. Daarnaast is ze lang actief geweest op het politieke vlak. De zakelijke ervaring en persoonlijke politieke interesse vormen een waardevolle combinatie waardoor zij als persoonlijk klankbord voor haar klanten kan fungeren. Sinds 2010 is Corina eigenaar van Meines Holla & Partners. Daarnaast is zij voorzitter van VNO-NCW Regio Den Haag.

 Voorbeelden van werkzaamheden

Public affairs & strategische communicatie

Corina heeft een divers scala aan opdrachtgevers onder zich, waaronder opdrachtgevers uit de financiële sector, zorgsector, infrastructuur, mobiliteit en telecommunicatie.

Bedrijfsleven

In de financiële sector houdt Corina zich onder andere bezig met de belangen van buitenlandse investeerders in Nederland, zoals private equity organisaties, hedge funds en investeringsbanken. Daarnaast behartigt Corina de belangen van grote zorgverleners, waarbij buitenlandse overheidsmaatregelen invloed hebben op de Nederlandse bedrijfsvoering.

Overheid

Op overheidsniveau is Corina actief voor diverse gemeenten in het sociaal domein, fysiek domein én op het gebied van herindelingen.