Jan Hendrik Galdiga

Junior Consultant

Jan Hendrik werkt sinds januari 2015 bij Meines Holla & Partners. Hij ondersteunt de consultants bij diverse lobby- en public affairs-trajecten, waarbij hij zich vooral richt op Duits-Nederlandse opdrachtgevers en EU-gerelateerde onderwerpen.

Voorbeelden van werkzaamheden

Jan Hendrik is lid van het team dat een grote onderneming uit het Rotterdamse haven- en industriegebied adviseert over de strategie ten aanzien van de Duitse politiek en overheden, de contacten met de Duitse politiek onderhoudt en namens dit bedrijf optreedt in Duitsland. Daarnaast is hij betrokken bij de belangenbehartiging van een Duits-Nederlandse postorderapotheek in Nederland.

Jan Hendrik groeide op in het Duitse Ruhrgebied en woont en werkt sinds 2009 in Nederland. Hij studeerde European Studies en internationaal recht aan de universiteiten van Twente, Amsterdam en het Noorse Oslo. Jan Hendrik deed zijn eerste werkervaring op bij een Haagse denktank, waar hij meewerkte aan strategische beleidsadvisering voor Nederlandse ministeries en bedrijven.
Tijdens zijn studie was hij student-assistent en actief in het Duitslandmarketingteam van de Universiteit Twente.