Wouter Schelfhorst

Senior Consultant

Wouter werkt sinds 2013 bij Meines Holla & Partners. Als senior consultant is hij bij diverse lobby- en public affairs-trajecten betrokken en is hij werkzaam voor (internationale) opdrachtgevers uit zowel de publieke als private sector. Momenteel richt hij zich vooral op opdrachtgevers die actief zijn in de volgende sectoren: kansspelen, energie, financiën en sociale zekerheid.

 Voorbeelden van werkzaamheden

Complexe politiek-bestuurlijke omgevingen

Wouter is als adviseur betrokken bij verschillende grote M&A-trajecten, in het bijzonder waar deze zich voltrekken in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving.

Kansspelaanbieders

Daarnaast treedt Wouter op als adviseur voor (inter)nationale (beursgenoteerde) kansspelaanbieders, actief op meerdere terreinen van de kansspelmarkt. Hierbij is hij onder meer verantwoordelijk voor de strategie, de opzet en uitvoering van de lobby- en public affairs-activiteiten en de contacten met beleidsmakers en derden in Den Haag.

Sociale Zekerheid

Verder is Wouter als strategisch adviseur verbonden aan meerdere private uitvoerders van sociale zekerheid en begeleidt hij een internationaal hedgefonds bij de activiteiten in Nederland.

 Achtergrond

Wouter studeerde geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen met een master gericht op politiek, beleid en bestuur.