Meines Holla & Partners

Wilt u met de overheid, politieke spelers of andere organisaties overleggen, maar weet u de juiste weg niet of u heeft niet de juiste contacten? Moet uw belang op de politieke agenda komen, maar ontbreekt het u aan voldoende expertise of de gelegenheid om dat georganiseerd te krijgen? Heeft u advies en/of ondersteuning nodig voor het opzetten en uitvoeren van een goede strategie? Meines Holla & Partners is daarbij graag w partner.

Toonaangevend met Lobbying en Public Affairs

Ons bureau geldt als toonaangevend op het gebied van lobbying en public affairs. Wij zijn actief voor organisaties uit diverse bedrijfstakken, zowel in Nederland als in Duitsland.

Lobbying

Lobbying is professionele belangenbehartiging. Op strategische wijze wordt overlegd met ambtenaren, politici, bewindslieden en andere stakeholders. Dat vereist een bepaalde expertise n een uitstekend netwerk. Politiek en ambtelijk Den Haag is het vertrouwde werkterrein van onze lobbyisten. Zij weten hoe politieke besluitvorming verloopt en hoe die rechtmatig kan worden benvloed.

Public affairs

Besluiten van Europese, nationale en lokale overheden, maar ook belangengroeperingen en publiek hebben invloed op uw organisatie. Bij public affairs zorgen wij, samen met u, voor een geregelde en langdurige strategische interactie met maatschappelijke en politieke partijen. Dat maakt het mogelijk om vroegtijdig op de hoogte te zijn van ontwikkelingen die invloed kunnen hebben op uw organisatie en er strategisch op te reageren. In uw belang.

Lees hier meer over de diensten van Meines Holla & Partners.

 Nieuws

donderdag 18-07-2019

Vacature Junior Research Consultant

Is belangenbehartiging iets voor jou? Vind je het boeiend om informatie te verzamelen en te analyseren die leiden tot acties ten behoeve van opdrachtgevers? Heb je daar affiniteit of zelfs ervaring mee? En vind je het een geweldige uitdaging om op het snijvlak van bedrijfsleven, maatschappij en politiek te werken ten behoeve van uiteenlopende opdrachtgevers? Misschien ben jij dan wel de collega die wij zoeken!
Lees verder

donderdag 27-06-2019

Portret van Bernard Bot onthuld

Volgens de traditie wordt er van de vertrekkende bestuursvoorzitter van de Carnegie-Stichting een portret geschilderd en toegevoegd aan de portretten galerij in de Bestuurskamer. Bernard Bot nam onlangs afscheid als voorzitter van de Carnegie-Stichting.
Lees verder

maandag 13-05-2019

Jubileumsymposium voor 25-jarig bestaan journalistenuitwisseling Duitsland-Nederland

Voor Rob Meines was het jubileumsymposium ook een mooie aangelegenheid om na een kwart eeuw een stap terug te doen. Zijn verleden als Duitsland-correspondent voor de NOS-televisie en NRC Handelsblad vormden de reden om 25 jaar geleden te starten, op verzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken.
Lees verder

woensdag 01-05-2019

Bernard Bot neemt na 12 jaar afscheid als voorzitter Carnegie Stichting

Met het aflopen van zijn laatste bestuurstermijn op 1 maart 2019, is Bernard Bot afgetreden als voorzitter van de Carnegie Stichting. Op 11 april heeft er een afscheidssymposium plaatsgevonden in het Vredespaleis voor de heer Bot. Een kleine foto-impressie van deze bijeenkomst is hieronder te bekijken.
Lees verder