Meines Holla & Partners

Wilt u met de overheid, politieke spelers of andere organisaties overleggen, maar weet u de juiste weg niet of u heeft niet de juiste contacten? Moet uw belang op de politieke agenda komen, maar ontbreekt het u aan voldoende expertise of de gelegenheid om dat georganiseerd te krijgen? Heeft u advies en/of ondersteuning nodig voor het opzetten en uitvoeren van een goede strategie? Meines Holla & Partners is daarbij graag ķw partner.

Toonaangevend met Lobbying en Public Affairs

Ons bureau geldt als toonaangevend op het gebied van lobbying en public affairs. Wij zijn actief voor organisaties uit diverse bedrijfstakken, zowel in Nederland als in Duitsland.

Lobbying

Lobbying is professionele belangenbehartiging. Op strategische wijze wordt overlegd met ambtenaren, politici, bewindslieden en andere stakeholders. Dat vereist een bepaalde expertise ťn een uitstekend netwerk. Politiek en ambtelijk Den Haag is het vertrouwde werkterrein van onze lobbyisten. Zij weten hoe politieke besluitvorming verloopt en hoe die rechtmatig kan worden beÔnvloed.

Public affairs

Besluiten van Europese, nationale en lokale overheden, maar ook belangengroeperingen en publiek hebben invloed op uw organisatie. Bij public affairs zorgen wij, samen met u, voor een geregelde en langdurige strategische interactie met maatschappelijke en politieke partijen. Dat maakt het mogelijk om vroegtijdig op de hoogte te zijn van ontwikkelingen die invloed kunnen hebben op uw organisatie en er strategisch op te reageren. In uw belang.

Lees hier meer over de diensten van Meines Holla & Partners.

 Nieuws

vrijdag 29-03-2019

Bert Bakker bij BNR over Provinciale Statenverkiezingen

Op vrijdag 22 maart was Bert Bakker te gast bij BNR Nieuwsradio. In het programma Project Binnenhof besprak Bert wat de uitslag van deze verkiezingen betekenen voor het kabinet.
Lees verder

maandag 18-03-2019

25ste editie van de journalistenuitwisseling van start gegaan

Vandaag begint het werk voor 5 Duitse en 5 Nederlandse journalisten op hun gastredacties in het andere land. Afgelopen donderdag werd het officiŽle startsein gegeven met de feestelijke uitreiking van de certificaten op de residentie van de Duitse ambassadeur in Den Haag.
Lees verder

maandag 18-02-2019

Corina Holla nieuwe voorzitter VNO-NCW Den Haag

Op 31 januari 2019 is Corina Holla benoemd tot voorzitter van VNO-NCW Den Haag. Zij volgt interim-voorzitter Bob Toetenel op.
Lees verder