Nieuws

 

Nieuws

dinsdag 03-07-2018

Vacature Consultant

Op dit moment zijn wij op zoek naar consultants (m/v). De consultant ontwikkelt en implementeert, samen met het team, strategieën voor opdrachtgevers. Hij verzamelt en analyseert informatie uit het politieke en economische speelveld en adviseert naar aanleiding daarvan de opdrachtgevers.
Lees verder

donderdag 21-06-2018

Interview Bernard Bot - FD Analyse Economie

'Ondernemen zit ons in de genen' - Nederland was én is een grote speler op het internationale handelstoneel. Maar dat betekent volgens Bernard Bot niet dat we op onze lauweren kunnen rusten. "Het kan bliksemsnel veranderen"
Lees verder

woensdag 18-04-2018

Duitslanddag 2018

Op 17 april gaven Thomas Boom en Jan Hendrik Galdiga een workshop op de Duitslanddag van de Duits Nederlandse Handelskamer.
Lees verder

dinsdag 17-04-2018

Word jij onze nieuwe stagiair?

Al vijftien jaar lang biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs. Dit is niet alleen een enorm leuke en leerzame ervaring, maar via een stage vergroot je bovendien je arbeidskansen voor later. Voor de tweede helft van 2018 bieden wij weer een stageplaats aan.
Lees verder

maandag 05-03-2018

Duitse ambassade heet Duitse en Nederlandse journalisten welkom

Op 28 februari jl. ontvingen mevrouw Verena Gräfin von Roedern, Chargée d’Affaires van de Duitse Ambassade in Nederland en VVD Tweede Kamerlid de heer Jan Middendorp de deelnemers aan de 24ste Duits-Nederlandse journalistenuitwisseling in Huis Schuylenburch, de residentie van de Duitse ambassadeur in Den Haag.
Lees verder

 
Nieuws

donderdag 08-02-2018

Onze oren en ogen in Brussel, Telegraaf 6 februari 2018

De Nederlandse ambassadeur bij de EU Robert de Groot heet twee van zijn voorgangers van harte welkom in de Nederlandse ambassade aan de Kortenberglaan in Brussel. Ex-minister van Buitenlandse zaken Ben Bot was hier tien jaar lang 's lands hoogste diplomaat (1992-2002).
Lees verder

donderdag 25-01-2018

Duitsland op weg naar de GroKo

Meines Holla & Partners volgt de politiek in Duitsland en Nederland nauwlettend en stelt haar opdrachtgevers regelmatig met analyses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het andere land. In het afgelopen jaar keken wij voor onze opdrachtgevers met een Nederlandse resp. Duitse bril naar de verkiezingen en coalitieakkoorden in Nedersaksen, Noordrijn-Westfalen, op Bondsniveau en uiteraard ook de Tweede Kamerverkiezingen.
Lees verder

maandag 25-09-2017

Wahlparty 2017

Op zondag 24 september 2017 werd in Duitsland een nieuwe Bondsdag gekozen. Ter gelegenheid van deze verkiezingen is de Wahlparty 2017 georganiseerd.
Lees verder

maandag 04-09-2017

Meld je nu aan voor de 24e Duits-Nederlandse Journalistenuitwisseling

Het uitwisselingsprogramma biedt jou de unieke kans om in Hamburg, Berlijn, München, het Roergebied of in het Oosten van Duitsland ervaringen op te doen bij een Duitse krant, tijdschrift, persbureau, radio- of tv-zender.
Lees verder

dinsdag 22-08-2017

Word jij onze nieuwe stagiair?

Al tien jaar lang biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs.
Lees verder