Nieuws

 

 

Nieuws

18 juli 2019

Vacature Junior Research Consultant

Is belangenbehartiging iets voor jou? Vind je het boeiend om informatie te verzamelen en te analyseren die leiden tot acties ten behoeve van opdrachtgevers? Heb je daar affiniteit of zelfs ervaring mee? En vind je het een geweldige uitdaging om op het snijvlak van bedrijfsleven, maatschappij en politiek te werken ten behoeve van uiteenlopende opdrachtgevers? Misschien ben jij dan wel de collega die wij zoeken!
Lees verder

27 juni 2019

Portret van Bernard Bot onthuld

Volgens de traditie wordt er van de vertrekkende bestuursvoorzitter van de Carnegie-Stichting een portret geschilderd en toegevoegd aan de portretten galerij in de Bestuurskamer. Bernard Bot nam onlangs afscheid als voorzitter van de Carnegie-Stichting.
Lees verder

13 mei 2019

Jubileumsymposium voor 25-jarig bestaan journalistenuitwisseling Duitsland-Nederland

Voor Rob Meines was het jubileumsymposium ook een mooie aangelegenheid om na een kwart eeuw een stap terug te doen. Zijn verleden als Duitsland-correspondent voor de NOS-televisie en NRC Handelsblad vormden de reden om 25 jaar geleden te starten, op verzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken.
Lees verder

1 mei 2019

Bernard Bot neemt na 12 jaar afscheid als voorzitter Carnegie Stichting

Met het aflopen van zijn laatste bestuurstermijn op 1 maart 2019, is Bernard Bot afgetreden als voorzitter van de Carnegie Stichting. Op 11 april heeft er een afscheidssymposium plaatsgevonden in het Vredespaleis voor de heer Bot. Een kleine foto-impressie van deze bijeenkomst is hieronder te bekijken.
Lees verder

29 maart 2019

Bert Bakker bij BNR over Provinciale Statenverkiezingen

Op vrijdag 22 maart was Bert Bakker te gast bij BNR Nieuwsradio. In het programma Project Binnenhof besprak Bert wat de uitslag van deze verkiezingen betekenen voor het kabinet.
Lees verder

Nieuws

maandag 18-03-2019

25ste editie van de journalistenuitwisseling van start gegaan

Vandaag begint het werk voor 5 Duitse en 5 Nederlandse journalisten op hun gastredacties in het andere land. Afgelopen donderdag werd het officiŽle startsein gegeven met de feestelijke uitreiking van de certificaten op de residentie van de Duitse ambassadeur in Den Haag.
Lees verder

maandag 18-02-2019

Corina Holla nieuwe voorzitter VNO-NCW Den Haag

Op 31 januari 2019 is Corina Holla benoemd tot voorzitter van VNO-NCW Den Haag. Zij volgt interim-voorzitter Bob Toetenel op.
Lees verder

maandag 11-02-2019

Meines Holla & Partners feliciteert Wunderline met belangrijke stap

Op donderdag 7 februari hebben Land Nedersaksen, Vrije Hanzestad Bremen en provincie Groningen, de samenwerkingsovereenkomst voor de Wunderline getekend.
Lees verder

donderdag 15-11-2018

Word jij onze nieuwe stagiair?

Voor de tweede helft van 2019 zoeken wij talentvolle stagiaires die werkervaring willen opdoen in de lobbying en public affairs.
Lees verder

donderdag 21-06-2018

Interview Bernard Bot - FD Analyse Economie

Nederland was ťn is een grote speler op het internationale handelstoneel. Maar dat betekent volgens Bernard Bot niet dat we op onze lauweren kunnen rusten.
Lees verder