Nieuws

 

 

Nieuws

13 mei 2019

Jubileumsymposium voor 25-jarig bestaan journalistenuitwisseling Duitsland-Nederland

Voor Rob Meines was het jubileumsymposium ook een mooie aangelegenheid om na een kwart eeuw een stap terug te doen. Zijn verleden als Duitsland-correspondent voor de NOS-televisie en NRC Handelsblad vormden de reden om 25 jaar geleden te starten, op verzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken.
Lees verder

1 mei 2019

Bernard Bot neemt na 12 jaar afscheid als voorzitter Carnegie Stichting

Met het aflopen van zijn laatste bestuurstermijn op 1 maart 2019, is Bernard Bot afgetreden als voorzitter van de Carnegie Stichting. Op 11 april heeft er een afscheidssymposium plaatsgevonden in het Vredespaleis voor de heer Bot. Een kleine foto-impressie van deze bijeenkomst is hieronder te bekijken.
Lees verder

29 maart 2019

Bert Bakker bij BNR over Provinciale Statenverkiezingen

Op vrijdag 22 maart was Bert Bakker te gast bij BNR Nieuwsradio. In het programma Project Binnenhof besprak Bert wat de uitslag van deze verkiezingen betekenen voor het kabinet.
Lees verder

18 maart 2019

25ste editie van de journalistenuitwisseling van start gegaan

Vandaag begint het werk voor 5 Duitse en 5 Nederlandse journalisten op hun gastredacties in het andere land. Afgelopen donderdag werd het officiële startsein gegeven met de feestelijke uitreiking van de certificaten op de residentie van de Duitse ambassadeur in Den Haag.
Lees verder

18 februari 2019

Corina Holla nieuwe voorzitter VNO-NCW Den Haag

Op 31 januari 2019 is Corina Holla benoemd tot voorzitter van VNO-NCW Den Haag. Zij volgt interim-voorzitter Bob Toetenel op.
Lees verder

Nieuws

maandag 11-02-2019

Meines Holla & Partners feliciteert Wunderline met belangrijke stap

Op donderdag 7 februari hebben Land Nedersaksen, Vrije Hanzestad Bremen en provincie Groningen, de samenwerkingsovereenkomst voor de Wunderline getekend.
Lees verder

donderdag 15-11-2018

Word jij onze nieuwe stagiair?

Voor de tweede helft van 2019 zoeken wij talentvolle stagiaires die werkervaring willen opdoen in de lobbying en public affairs.
Lees verder

donderdag 21-06-2018

Interview Bernard Bot - FD Analyse Economie

Nederland was én is een grote speler op het internationale handelstoneel. Maar dat betekent volgens Bernard Bot niet dat we op onze lauweren kunnen rusten.
Lees verder

woensdag 18-04-2018

Duitslanddag 2018

Op 17 april gaven Thomas Boom en Jan Hendrik Galdiga een workshop op de Duitslanddag van de Duits Nederlandse Handelskamer.
Lees verder

maandag 05-03-2018

Duitse ambassade heet Duitse en Nederlandse journalisten welkom

De Duitse ambassade heet Duitse en Nederlandse journalisten welkom op 28 februari jl, waaronder Verena Gräfin van Roedern en Chargée d'Affaires.
Lees verder