Nieuws

 

Nieuws

donderdag 15-11-2018

Word jij onze nieuwe stagiair?

Al meer dan 16 jaar biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs. Dit is niet alleen een enorm leuke en leerzame ervaring, maar via een stage vergroot je bovendien je arbeidskansen voor later. Voor de tweede helft van 2019 bieden wij weer een stageplaats aan.
Lees verder

donderdag 21-06-2018

Interview Bernard Bot - FD Analyse Economie

'Ondernemen zit ons in de genen' - Nederland was én is een grote speler op het internationale handelstoneel. Maar dat betekent volgens Bernard Bot niet dat we op onze lauweren kunnen rusten. "Het kan bliksemsnel veranderen"
Lees verder

woensdag 18-04-2018

Duitslanddag 2018

Op 17 april gaven Thomas Boom en Jan Hendrik Galdiga een workshop op de Duitslanddag van de Duits Nederlandse Handelskamer.
Lees verder

maandag 05-03-2018

Duitse ambassade heet Duitse en Nederlandse journalisten welkom

Op 28 februari jl. ontvingen mevrouw Verena Gräfin von Roedern, Chargée d’Affaires van de Duitse Ambassade in Nederland en VVD Tweede Kamerlid de heer Jan Middendorp de deelnemers aan de 24ste Duits-Nederlandse journalistenuitwisseling in Huis Schuylenburch, de residentie van de Duitse ambassadeur in Den Haag.
Lees verder

donderdag 08-02-2018

Onze oren en ogen in Brussel, Telegraaf 6 februari 2018

De Nederlandse ambassadeur bij de EU Robert de Groot heet twee van zijn voorgangers van harte welkom in de Nederlandse ambassade aan de Kortenberglaan in Brussel. Ex-minister van Buitenlandse zaken Ben Bot was hier tien jaar lang 's lands hoogste diplomaat (1992-2002).
Lees verder

 
Nieuws

donderdag 25-01-2018

Duitsland op weg naar de GroKo

Meines Holla & Partners volgt de politiek in Duitsland en Nederland nauwlettend en stelt haar opdrachtgevers regelmatig met analyses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het andere land. In het afgelopen jaar keken wij voor onze opdrachtgevers met een Nederlandse resp. Duitse bril naar de verkiezingen en coalitieakkoorden in Nedersaksen, Noordrijn-Westfalen, op Bondsniveau en uiteraard ook de Tweede Kamerverkiezingen.
Lees verder

maandag 25-09-2017

Wahlparty 2017

Op zondag 24 september 2017 werd in Duitsland een nieuwe Bondsdag gekozen. Ter gelegenheid van deze verkiezingen is de Wahlparty 2017 georganiseerd.
Lees verder

maandag 04-09-2017

Meld je nu aan voor de 24e Duits-Nederlandse Journalistenuitwisseling

Het uitwisselingsprogramma biedt jou de unieke kans om in Hamburg, Berlijn, München, het Roergebied of in het Oosten van Duitsland ervaringen op te doen bij een Duitse krant, tijdschrift, persbureau, radio- of tv-zender.
Lees verder

donderdag 13-07-2017

Interview Nederlands Dagblad met Thomas Boom, door Eymeke Verhoeven

Aan het einde van deze zomer vinden de Bondsdagverkiezingen in Duitsland plaats. Het ziet er gunstig uit voor bondskanselier Angela Merkel. Maar hoe zit het politieke systeem van ons buurland in elkaar? En, hoe is het om in Duitsland op te groeien, te werken, te lachen – kortom: te leven?
Lees verder

donderdag 09-03-2017

Duitse ambassade heet Duits-Nederlandse journalisten welkom

Op 2 maart jl. ontving Hoofd Persvoorlichting en Cultuur de heer dr. Holger Ruthe en VVD Tweede Kamerlid de heer Han ten Broeke de Duitse journalisten.
Lees verder