Nieuws

 

Nieuws

woensdag 02-08-2017

Vacature ervaren junior consultant

Ben jij politiek geïnteresseerd, analytisch, inhoudelijk, een goede netwerker, communicatief, sociaal, proactief, commercieel, praktisch, stressbestendig, zorgvuldig en een echte teamplayer? Dan maken wij graag kennis met je!
Lees verder

donderdag 13-07-2017

Interview Nederlands Dagblad met Thomas Boom, door Eymeke Verhoeven

Aan het einde van deze zomer vinden de Bondsdagverkiezingen in Duitsland plaats. Het ziet er gunstig uit voor bondskanselier Angela Merkel. Maar hoe zit het politieke systeem van ons buurland in elkaar? En, hoe is het om in Duitsland op te groeien, te werken, te lachen – kortom: te leven?
Lees verder

dinsdag 04-04-2017

Word jij onze nieuwe stagiair?

Al tien jaar lang biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs. Dit is niet alleen een enorm leuke en leerzame ervaring, maar via een stage vergroot je bovendien je arbeidskansen voor later.
Lees verder

donderdag 09-03-2017

Duitse ambassade heet Duits-Nederlandse journalisten welkom

Op 2 maart jl. ontving Hoofd Persvoorlichting en Cultuur de heer dr. Holger Ruthe en VVD Tweede Kamerlid de heer Han ten Broeke de deelnemers aan de 23ste Duits-Nederlandse journalistenuitwisseling in Huis Schuylenburch, de residentie van de Duitse ambassadeur in Den Haag.
Lees verder

woensdag 25-01-2017

Tweede Kamerlid Erik Ziengs te gast bij Meines Holla & Partners

Op donderdag 19 januari 2017 waren Tweede Kamerlid Erik Ziengs (VVD) en zijn persoonlijk medewerker Bas van der Sande te gast bij Meines Holla & Partners.
Lees verder

 
Nieuws

woensdag 24-08-2016

23ste Duits-Nederlandse Journalistenuitwisseling

Het Journalistenstipendium Duitsland Nederland (JDN) nodigt belangstellende Nederlandse journalisten uit om in het voorjaar 2017 twee maanden bij een Duits gastmedium te werken. Voor meer informatie over de inschrijving.
Lees verder

dinsdag 02-08-2016

Wat zijn de gevolgen van Prinsjesdag 2016?

Dat brengen wij voor u in kaart met onze begrotingsanalyses op maat.
Lees verder

donderdag 09-06-2016

Persbericht

Niek Jan van Kesteren is voorzitter geworden van de Raad van Advies van het public affairs en lobbykantoor Meines Holla & Partners in Den Haag. Van Kesteren (63) was tot 1 juni algemeen directeur van de werkgeversorganisatie VNO-NCW. Daarnaast is hij sinds een jaar lid van de Eerste Kamer, voor het CDA.
Lees verder

maandag 15-02-2016

De raadsenquête en u: begeleiding op maat.

Meines Holla & Partners kan u en uw organisatie van begin af aan adviseren en begeleiden tijdens het hele proces.
Lees verder

maandag 25-01-2016

Overijssel wil geld van het Rijk om kruispunt Bos aan te pakken. Maar welke strategie kies je?

Een paar tips.
Lees verder