3 juli 2018

Vacature Consultant

Meines Holla & Partners is een adviesbureau voor public affairs en strategische communicatie. Wij adviseren aan en lobbyen in Nederland en Duitsland voor (inter)nationale bedrijven en in de publieke sector, vooral daar waar politieke besluitvorming van invloed is op ondernemingsdoelstellingen. We doen dat transparant, creatief, zeer doelgericht, we werken in teams en we stellen hoge eisen aan onszelf. Problemen van opdrachtgevers worden vertaald naar concrete strategieŽn en acties, teneinde de afgesproken doelstellingen te behalen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar

CONSULTANTS (m/v)

Functie omschrijving en voorwaarden

De consultant ontwikkelt en implementeert, samen met het team, strategieŽn voor opdrachtgevers. Hij verzamelt en analyseert informatie uit het politieke en economische speelveld en adviseert naar aanleiding daarvan de opdrachtgevers. Hij bedenkt en voert de daarbij behorende acties uit, die besluitvormingsprocessen actief beÔnvloeden. De consultant draagt mede- accountverantwoordelijkheid, onderhoudt intensieve contacten met opdrachtgevers en andere stakeholders en levert een commerciŽle bijdrage aan het bedrijf.

Wij zoeken iemand die minimaal vier tot zes jaar relevante werkervaring heeft, en die affiniteit heeft voor zowel bedrijfsleven als politiek. Goede communicatieve eigenschappen, mondeling en schriftelijk, zijn noodzakelijk. Vaardigheden op het gebied van onderzoek en analyse zijn vereist. Een ondernemende, commerciŽle instelling is van belang.

De functie is fulltime (40 uur) met voldoende mogelijkheden voor doorgroei.

Mocht je ons willen komen versterken, stuur dan uiterlijk
vrijdag 27 juli 2018 jouw sollicitatie (CV en motivatie) aan:

Meines Holla & Partners
Corina Holla
Lange Voorhout 26
2514 EE Den Haag

E-mail:
Telefoon: 070 362 25 52 - 06 12754063