Vacature ervaren junior consultant public affairs

Ben jij politiek geÔnteresseerd, analytisch, inhoudelijk, een goede netwerker, communicatief, sociaal, proactief, commercieel, praktisch, stressbestendig, zorgvuldig en een echte teamplayer? 
 

Dan maken wij graag kennis met je!

 
Wij zijn op zoek naar een ervaren 

JUNIOR CONSULTANT (m/v)

Over ons
Meines Holla & Partners is een adviesbureau voor strategische communicatie, lobby en public affairs. Zowel in Nederland als in Duitsland werken wij voor (internationale) opdrachtgevers uit de private en publieke sector, daar waar politieke besluitvorming belemmerend werkt voor de ondernemingsdoelstellingen. Dat doen wij altijd transparant, doelgericht, creatief en met oog voor alle belangen. 
 
Het team van Meines Holla & Partners bestaat uit een unieke mix van mensen met verschillende achtergronden, leeftijden en ervaring. Met andere woorden: de ideale plek om jezelf verder te ontwikkelen. In wisselende teams werken onze consultants er gezamenlijk aan om de problemen van onze opdrachtgevers te vertalen naar concrete strategieŽn en acties, teneinde de vastgelegde doelstellingen te behalen.
 
Dit alles doen wij vanuit ons prachtige kantoor op misschien wel de mooiste werkplek van Nederland: het Lange Voorhout in Den Haag. 
 
Jouw functie 
Als junior consultant ondersteun je de (senior) consultants bij het ontwikkelen en implementeren van strategieŽn en acties voor onze opdrachtgevers. Je voert de nodige acties uit of vervult daarbij een ondersteunende rol, waardoor besluitvormingsprocessen actief kunnen worden beÔnvloed. 
Als junior consultant bij Meines Holla & Partners heb je direct contact met onze opdrachtgevers, maar ook met (medewerkers van) Tweede en Eerste Kamerleden, ambtenaren en andere relevante stakeholders. Je monitort en signaleert politieke ontwikkelingen, volgt relevante debatten en doet hiervan verslag aan je opdrachtgevers. Daarnaast doe je (achtergrond)onderzoek en schrijf je achtergronddocumenten ten behoeve van onze opdrachtgevers. In toenemende mate wordt je rol zelfstandiger, waarbij wij zorgen voor een goede interne opleiding.
 
Jouw profiel
Wij zoeken iemand met minimaal twee tot drie jaar ervaring als junior consultant, public affairs-medewerker of in een andere, vergelijkbare functie. Logischerwijs moet je ook affiniteit hebben met het bedrijfsleven ťn met politiek. 
 
Arbeidsvoorwaarden
- Fulltime functie (40 uur) met voldoende doorgroeimogelijkheden 
- Marktconforme beloning
- Dertiende maand
- Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen
- Vergoeding woon-werkverkeer
- Deelname aan pensioenregeling
 
Ben je overtuigd? Stuur dan uiterlijk 20 augustus 2017 jouw sollicitatie (CV en motivatiebrief) aan:

Meines Holla & Partners
T.a.v. Corina Holla
Lange Voorhout 26
2514 EE Den Haag 

E-mail:
Telefoon: 070 362 25 52