Word jij onze nieuwe stagiair?

Al tien jaar lang biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs. Dit is niet alleen een enorm leuke en leerzame ervaring, maar via een stage vergroot je bovendien je arbeidskansen voor later.

Werkzaamheden

Bij Meines Holla & Partners ondersteunt de stagiair onze consultants in de breedst mogelijke zin. De stagiair volgt het nieuws, verzamelt relevante informatie voor onze klanten, schrijft memo’s en achtergrondrapporten, en volgt Kamerdebatten. Deze werkzaamheden voer je deels uit op ons prachtige kantoor aan het Lange Voorhout, en deels in de Tweede Kamer. Je wordt actief betrokken bij lopende dossiers en krijgt daarmee een uniek inzicht in de Nederlandse politiek.

Profiel

De ideale stagiair heeft affiniteit met de landelijke of lokale politiek, en is altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Hij of zij volgt een relevante universitaire studie zoals politicologie, geschiedenis of rechten, en is hierbij het liefst al in de Masterfase. Verder dien je een hands-on mentaliteit te hebben en vind je het leuk om een grote verscheidenheid aan taken op je te nemen. Hij of zij doet graag praktisch (desk)research, en kan snel specifieke informatie op het internet vinden. Ervaring met news feeds en sociale media is een pré.

Solliciteren

Als je in aanmerking wilt komen voor een stageplek bij ons, dan ontvangen we graag je CV en motivatie uiterlijk eind oktober. De stage vangt aan in januari 2018 en heeft een duur van ca. zes maanden en is fulltime (40 uur).

Voor de fulltime stage bieden wij een marktconforme stagevergoeding en reiskostenvergoeding.

Je CV en begeleidende brief kun je insturen naar .

Meer informatie

Heb je nog vragen? Voor algemene vragen kun je ons bereiken op 070 362 2552 en vragen naar Larissa ter Beek.