Vacature Consultant


Meines Holla & Partners is een adviesbureau voor lobbying en public affairs. Zowel in Nederland als in Duitsland werken wij voor (inter)nationale opdrachtgevers uit de private en publieke sector, daar waar politieke besluitvorming belemmerend werkt voor de ondernemingsdoelstellingen. We doen dat transparant, doelgericht, overzichtelijk en creatief. Bij Meines Holla & Partners zijn consultants werkzaam die de problemen van opdrachtgevers vertalen naar concrete strategieŽn en acties, teneinde de vastgelegde doelstellingen van de opdrachtgever te behalen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een

CONSULTANT (m/v)

Functie omschrijving en voorwaarden

De consultant ontwikkelt en implementeert, in samenwerking met anderen, strategieŽn voor kleine en middelgrote opdrachtgevers. Hij heeft tevens een ondersteunende rol richting senior consultant en/of partner. Hij verzamelt en analyseert informatie uit het politieke en economische speelveld en adviseert naar aanleiding daarvan de opdrachtgevers. Hij bedenkt en voert hiervoor de nodige acties uit, waarbij besluitvormingsprocessen actief worden beÔnvloed. De consultant draagt gedeeltelijke accountverantwoordelijkheid, onderhoudt intensieve contacten met opdrachtgevers en andere stakeholders en levert een commerciŽle bijdrage aan het bedrijf.

Wij zoeken iemand die minimaal vier tot zes jaar relevante werkervaring heeft, en die affiniteit heeft voor bedrijfsleven en politiek. Het hebben van uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk alsmede het hebben van vaardigheden op het gebied van onderzoek en analyse zijn vereist. Een ondernemende, commerciŽle instelling wordt op prijs gesteld.

De functie is fulltime (40 uur) met voldoende mogelijkheden voor doorgroei. 

Solliciteren

Mocht je ons team willen versterken, stuur dan vůůr 23 juni 2017 jouw sollicitatie (CV en motivatie) aan:

Meines Holla & Partners
Corina Holla
Lange Voorhout 26
2514 EE Den Haag

E-mail
Telefoon: 070 362 25 52

Meer informatieHeb je nog vragen? Voor algemene vragen kun je ons bereiken op 070 362 2552 en vragen naar Larissa ter Beek. 

Meer informatie

Heb je nog vragen? Voor algemene vragen kun je ons bereiken op 070 362 2552 en vragen naar Larissa ter Beek.