3 juli 2018

Vacature Consultant

Meines Holla & Partners is een adviesbureau voor public affairs en strategische communicatie. Wij adviseren aan en lobbyen in Nederland en Duitsland voor (inter)nationale bedrijven en in de publieke sector, vooral daar waar politieke besluitvorming van invloed is op ondernemingsdoelstellingen. We doen dat transparant, creatief, zeer doelgericht, we werken in teams en we stellen hoge eisen aan onszelf. Problemen van opdrachtgevers worden vertaald naar concrete strategieŽn en acties, teneinde de afgesproken doelstellingen te behalen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar

CONSULTANTS (m/v)

Functie omschrijving en voorwaarden 

De consultant ontwikkelt en implementeert, samen met het team, strategieŽn voor opdrachtgevers. Hij verzamelt en analyseert informatie uit het politieke en economische speelveld en adviseert naar aanleiding daarvan de opdrachtgevers. Hij bedenkt en voert de daarbij behorende acties uit, die besluitvormingsprocessen actief beÔnvloeden. De consultant draagt mede- accountverantwoordelijkheid, onderhoudt intensieve contacten met opdrachtgevers en andere stakeholders en levert een commerciŽle bijdrage aan het bedrijf.

Wij zoeken iemand die minimaal vier tot zes jaar relevante werkervaring heeft, en die affiniteit heeft voor zowel bedrijfsleven als politiek. Goede communicatieve eigenschappen, mondeling en schriftelijk, zijn noodzakelijk. Vaardigheden op het gebied van onderzoek en analyse zijn vereist. Een ondernemende, commerciŽle instelling is van belang.

De functie is fulltime (40 uur) met voldoende mogelijkheden voor doorgroei.

Mocht je ons willen komen versterken, stuur dan uiterlijk
vrijdag 27 juli 2018 jouw sollicitatie (CV en motivatie) aan:

Meines Holla & Partners
Corina Holla
Lange Voorhout 26
2514 EE Den Haag

E-mail:
Telefoon: 070 362 25 52 - 06 12754063

11 juni 2018

Word jij onze nieuwe stagiair?

Al vijftien jaar lang biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs. Dit is niet alleen een enorm leuke en leerzame ervaring, maar via een stage vergroot je bovendien je arbeidskansen voor later. Voor de eerste helft van 2019 bieden wij weer een stageplaats aan.

Werkzaamheden

Bij Meines Holla & Partners ondersteunt de stagiair onze consultants in de breedst mogelijke zin. De stagiair volgt het nieuws, verzamelt relevante informatie voor onze klanten, schrijft memo’s en achtergrondrapporten, en volgt Kamerdebatten. Deze werkzaamheden voer je deels uit op ons prachtige kantoor aan het Lange Voorhout, en deels in de Tweede Kamer. Je wordt actief betrokken bij lopende dossiers en krijgt daarmee een uniek inzicht in de Nederlandse politiek.

Profiel

De ideale stagiair heeft affiniteit met de landelijke of lokale politiek, en is altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Hij of zij volgt een relevante universitaire studie zoals politicologie, geschiedenis, internationale betrekkingen of rechten, en is hierbij het liefst al in de Masterfase. Verder dien je een hands-on mentaliteit te hebben en vind je het leuk om een grote verscheidenheid aan taken op je te nemen. Hij of zij doet graag praktisch (desk)research, en kan snel specifieke informatie op het internet vinden. Ervaring met news feeds en sociale media is een prť.

Solliciteren

Voor de fulltime stage (40 uur per week) bieden wij een marktconforme stagevergoeding en reiskostenvergoeding. De eerstvolgende stageperiode loopt van medio januari 2019 tot en met medio juli 2019.

Je CV en begeleidende brief kun je tot en met vrijdag 2 november 2018 insturen naar . Leg in je brief uit waarom je graag bij ons stage komt lopen en waarom jij jezelf hiervoor geschikt acht.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Voor algemene vragen kun je ons bereiken op 070 362 2552 en vragen naar Larissa ter Beek of mail naar .