Vacature ervaren junior consultant public affairs

Ben jij politiek geÔnteresseerd, analytisch, inhoudelijk, een goede netwerker, communicatief, sociaal, proactief, commercieel, praktisch, stressbestendig, zorgvuldig en een echte teamplayer? 
 

Dan maken wij graag kennis met je! 


Wij zijn op zoek naar een ervaren 

 JUNIOR CONSULTANT (m/v)

Over ons
Meines Holla & Partners is een adviesbureau voor strategische communicatie, lobby en public affairs. Zowel in Nederland als in Duitsland werken wij voor (internationale) opdrachtgevers uit de private en publieke sector, daar waar politieke besluitvorming belemmerend werkt voor de ondernemingsdoelstellingen. Dat doen wij altijd transparant, doelgericht, creatief en met oog voor alle belangen. 
 
Het team van Meines Holla & Partners bestaat uit een unieke mix van mensen met verschillende achtergronden, leeftijden en ervaring. Met andere woorden: de ideale plek om jezelf verder te ontwikkelen. In wisselende teams werken onze consultants er gezamenlijk aan om de problemen van onze opdrachtgevers te vertalen naar concrete strategieŽn en acties, teneinde de vastgelegde doelstellingen te behalen.
 
Dit alles doen wij vanuit ons prachtige kantoor op misschien wel de mooiste werkplek van Nederland: het Lange Voorhout in Den Haag. 
 
Jouw functie 
Als junior consultant ondersteun je de (senior) consultants bij het ontwikkelen en implementeren van strategieŽn en acties voor onze opdrachtgevers. Je voert de nodige acties uit of vervult daarbij een ondersteunende rol, waardoor besluitvormingsprocessen actief kunnen worden beÔnvloed. 

Als junior consultant bij Meines Holla & Partners heb je direct contact met onze opdrachtgevers, maar ook met (medewerkers van) Tweede en Eerste Kamerleden, ambtenaren en andere relevante stakeholders. Je monitort en signaleert politieke ontwikkelingen, volgt relevante debatten en doet hiervan verslag aan je opdrachtgevers. Daarnaast doe je (achtergrond)onderzoek en schrijf je achtergronddocumenten ten behoeve van onze opdrachtgevers. In toenemende mate wordt je rol zelfstandiger, waarbij wij zorgen voor een goede interne opleiding.
 
Jouw profiel
Wij zoeken iemand met minimaal twee tot drie jaar ervaring als junior consultant, public affairs-medewerker of in een andere, vergelijkbare functie. Logischerwijs moet je ook affiniteit hebben met het bedrijfsleven ťn met politiek. 
 
Arbeidsvoorwaarden

- Fulltime functie (40 uur) met voldoende doorgroeimogelijkheden 
- Marktconforme beloning
- Dertiende maand
- Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen
- Vergoeding woon-werkverkeer
- Deelname aan pensioenregeling
 
Ben je overtuigd? Stuur dan uiterlijk 20 augustus 2017 jouw sollicitatie (CV en motivatiebrief) aan:

Meines Holla & Partners
T.a.v. Corina Holla
Lange Voorhout 26
2514 EE Den Haag 

E-mail:
Telefoon: 070 362 25 52 

Word jij onze nieuwe stagiair?

Al vijftien jaar lang biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs. Dit is niet alleen een enorm leuke en leerzame ervaring, maar via een stage vergroot je bovendien je arbeidskansen voor later. Voor de eerste helft van 2018 bieden wij weer een stageplaats aan.

Werkzaamheden

Bij Meines Holla & Partners ondersteunt de stagiair onze consultants in de breedst mogelijke zin. De stagiair volgt het nieuws, verzamelt relevante informatie voor onze klanten, schrijft memo’s en achtergrondrapporten, en volgt Kamerdebatten. Deze werkzaamheden voer je deels uit op ons prachtige kantoor aan het Lange Voorhout, en deels in de Tweede Kamer. Je wordt actief betrokken bij lopende dossiers en krijgt daarmee een uniek inzicht in de Nederlandse politiek.

Profiel

De ideale stagiair heeft affiniteit met de landelijke of lokale politiek, en is altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Hij of zij volgt een relevante universitaire studie zoals politicologie, geschiedenis, internationale betrekkingen of rechten, en is hierbij het liefst al in de Masterfase. Verder dien je een hands-on mentaliteit te hebben en vind je het leuk om een grote verscheidenheid aan taken op je te nemen. Hij of zij doet graag praktisch (desk)research, en kan snel specifieke informatie op het internet vinden. Ervaring met news feeds en sociale media is een prť.

Solliciteren

Voor de fulltime stage (40 uur per week) bieden wij een marktconforme stagevergoeding en reiskostenvergoeding. De eerstvolgende stageperiode loopt van medio januari tot en met medio juli 2018.

Je CV en begeleidende brief kun je tot vrijdag 10 november 2017 insturen naar . Leg in je brief uit waarom je graag bij ons stage komt lopen en waarom jij jezelf hiervoor geschikt acht.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Voor algemene vragen kun je ons bereiken op 070 362 2552 en vragen naar Larissa ter Beek of mail naar .