Solliciteren

Meines Holla & Partners heeft regelmatig plek voor nieuwe medewerkers. Vind jij het boeiend om informatie te verzamelen en te analyseren die leiden tot acties ten behoeve van opdrachtgevers? Kijk dan bij onze lopende vacatures.

Door het vertrek van één van onze secretaresses, zijn wij nu op zoek naar een ervaren SECRETARESSE. Klik op onderstaande vacature voor meer informatie. 

Tevens bieden wij talentvolle studenten weer de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs door middel van een Public Affairs stage.

Vind je het boeiend om informatie te verzamelen en te analyseren die leiden tot acties ten behoeve van opdrachtgevers?

Lopende vacatures

Word jij onze nieuwe stagiair?

Word jij onze nieuwe stagiair?

Word jij onze nieuwe stagiair?Al meer dan zeventien jaar lang biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs. Dit is niet alleen een enorm leuke en leerzame ervaring,...

Lees meer
Vacature Secretaresse

Vacature Secretaresse

Vacature SecretaresseMeines Holla & Partners is een adviesbureau dat zich in het bijzonder richt op lobbying en public affairs. Zowel in Nederland als Duitsland werken wij voor (inter)nationale opdrachtgevers uit de private en publieke sector, daar waar politieke...

Lees meer