Word jij onze nieuwe stagiair?

Al meer dan 17 jaar biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs. Dit is niet alleen een enorm leuke en leerzame ervaring, maar via een stage vergroot je bovendien je arbeidskansen voor later. Voor de tweede helft van 2022 bieden wij wederom een stageplaats aan, 

Meines Holla & Partners is op zoek naar talentvolle studenten die werkervaring willen opdoen in lobbying en public affairs (m/v).

Werkzaamheden

Bij Meines Holla & Partners ondersteunt de stagiair onze consultants in de breedst mogelijke zin. De stagiair volgt het nieuws, verzamelt relevante informatie voor onze klanten, schrijft memo’s en achtergrondrapporten, en volgt Kamerdebatten. Deze werkzaamheden voer je deels uit op ons prachtige kantoor aan het Lange Voorhout, en deels in de Tweede Kamer. Je wordt actief betrokken bij lopende dossiers en krijgt daarmee een uniek inzicht in de Nederlandse politiek. 

Profiel

De ideale stagiair heeft affiniteit met de landelijke of lokale politiek, en is altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Hij of zij volgt een relevante universitaire studie zoals politicologie, geschiedenis, internationale betrekkingen of rechten, en is hierbij het liefst al in de Masterfase. Verder dien je een hands-on mentaliteit te hebben en vind je het leuk om een grote verscheidenheid aan taken op je te nemen. Hij of zij doet graag praktisch (desk)research, en kan snel specifieke informatie op het internet vinden. Ervaring met news feeds en sociale media is een pré. 

Solliciteren

Voor de fulltime stage (40 uur per week) bieden wij een marktconforme stagevergoeding en reiskostenvergoeding. De eerstvolgende stageperiode loopt van medio augustus 2022 tot en met medio januari 2023. Je CV en begeleidende brief kun je tot en met vrijdag 20 mei insturen naar thomasboom@meinesholla.nl. Leg in je brief uit waarom je graag bij ons stage komt lopen en waarom jij jezelf hiervoor geschikt acht.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Voor algemene vragen kun je ons bereiken op 070 362 2552 en vragen naar Larissa ter Beek of mail naar larissaterbeek@meinesholla.nl.

Ervaringen van onze oud-stagiaires

Ben je benieuwd hoe een stageperiode bij Meines Holla & Partners eruitziet? Oud-stagiaires Charlotte en Milou vertellen je hier graag meer over hun ervaringen bij ons kantoor.