Coaching & Training voor parlementaire hoorzittingen en enquêtes

Een uitnodiging gekregen voor een hoorzitting, rondetafelgesprek, raadsenquête of parlementaire enquête? Wat wordt er van u verwacht? Hoe komt uw bijdrage over? Blijft u overeind? Meines Holla & Partners bereidt u voor op lastige en kritische vragen. Met deze professionele voorbereiding wordt uw boodschap effectief onder de aandacht gebracht en ontstaat er geen misverstand over uw inzet.

Professionele en ervaren sturing en advies aan u en uw mensen tijdens het gehele proces van voorbereiding en uitvoering

Hoorzitting, ondervraging, raadsenquête of parlementaire enquête. Het zijn onderzoeken die de Eerste en Tweede Kamer en Gemeenteraden inzetten om de feiten over een specifiek onderwerp te achterhalen. Geregeld zit er een ideologisch gestuurd verwachtingspatroon achter, dat u kan verwarren. Deze politieke spanning wordt altijd zichtbaar door veel aandacht in de media, terwijl de zitting zelf live op internet wordt gestreamd. Reputaties staan op het spel. Blijft u staande? Ook tegenover uw eigen mensen? Met zijn immense ervaring in de politiek begeleidt Meines Holla & Partners u en uw mensen tijdens het gehele proces van voorbereiding en uitvoering.

Uw coach. Bert Bakker

De coach die u zal begeleiden is Bert Bakker, oud-Kamerlid (van D66) en voorzitter van de parlementaire enquête die de gebeurtenissen rondom Srebrenica en Dutchbats heeft onderzocht. Bert weet hierdoor als geen ander hoe een enquêtecommissie of parlementair onderzoek te werk gaat. Samen met een team van onze medewerkers heeft Meines Holla & Partners al veel klanten, bij zeer gevoelige onderwerpen, mogen adviseren ten behoeve van politieke onderzoeken.

Intensieve training op maat

Meines Holla & Partners analyseert de situatie, volgt de ontwikkelingen, adviseert u welke stappen het beste ondernomen kunnen worden en begeleiden u indien nodig bij alle relevante aangelegenheden. Wij trainen u intensief en op maat – niet met een standaardtraining of media coaching – uitgaande van uw positie, persoon en probleem. Wij richten onze training specifiek op uw rol in de politieke arena. Hebt u al ervaring in het omgaan met politieke ondervragingen, dan kan het allemaal wat minder intensief.

Lees meer over …

Public Affairs & Lobbyen

Lobbyen Duitsland

U

Political Intelligence & Monitoring

U

Politieke analyse bij M&A

Europa & Wereldwijd netwerk